Ona Cosmedical

ONA COSMEDICAL

Microneedling Dermapen

De Dermapen is een innovatie op het gebied van Microneedling en heeft alle facetten in zich om elke specifieke huidwens professioneel te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen zoals oa. oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, hyper en hypotrofische littekens, rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.

Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden er kleine openingen in de huid gemaakt. Hierdoor komen er natuurlijke processen in het lichaam op gang waardoor de huid optimaal verbeterd.

Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.


Resultaat van Dermapen Therapy

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.


- vermindering van rimpels

- poriën worden minder zichtbaar

- de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder

- vermindering van diffuse roodheid

- pigmentvlekken nemen af

- stimulatie doorbloeding

- verdunnen van de hoornlaag

- littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler


Dermapen gezicht € 125,00

Extra hals (i.c.m. gezicht) €25,00

Extra decolleté (i.c.m. gezicht) €35,00