Nieuwsbrief augustus 2016

Nieuwe schoonheidssalon opent deuren in Cuijk


CUIJK - Kan je huid wel een boost gebruiken, breng dan een bezoek aan de nieuwste schoonheidsspecialiste in Cuijk. Ona Schoonheidssalon heeft recent de deuren geopend op Het Zand 30. Hier staat Meca Islamovic voor je klaar voor een ontspannende beautybehandeling mét resultaat.


Islamovic richt zich met Ona Schoonheidssalon op anti-aging behandeling mét resultaat, maar ook op huidverbetering, bijvoorbeeld bij mensen met couperose, rosacea en acne-littekens. "Ik vind het geweldig om iedere klant in de watten te leggen; bij mij in de stoel voelen ze zich een koning of koningin. Als je daarnaast met een behandeling een prachtig resultaat kunt behalen - waarbij de huid zichtbaar een boost heeft gekregen én de klant letterlijk en figuurlijk beter in zijn of haar vel zit - dan is dat echt de kroon op mijn werk. Daar doe ik dit voor. Daarom ben ik schoonheidsspecialiste geworden."


Klantvriendelijkheid is voor Islamovic een vanzelfsprekendheid. Het zit zelfs in de verklaring van de naam van deze nieuwe Cuijkse salon. Islamovic legt uit: "Ona is de Servisch-Kroatische vertaling van het woord 'zij'. Over 'ik' heb ik het nooit; al van jongs af aan denk ik aan anderen, sta ik graag voor mensen klaar. In mijn salon staat de klant dan ook altijd op de eerste plaats." Met 'zij' bedoelt de enthousiaste schoonheidsspecialiste niet alleen vrouwen, maar ook heren. "Ook die zijn zuinig op hun huid én willen er goed uit blijven zien; daar zorg ik voor."


Islamovic werkt in haar salon met de producten van het Nederlandse merk Cenzaa. “Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Zij brengen Oost en West samen; aan de ene kant de Westerse laboratoriumtechniek om tot zulke goede producten te komen én aan de andere kant de Oosterse behandeltechnieken, die voor balans en ontspanning van lichaam en geest zorgen.”


Meer weten bezoek dan www.onaschoonheidssalon.nl. Of mail naar info@onaschoonheidssalon.nl.


Ona Schoonheidssalon

Het Zand 30, Cuijk

06 – 41 38 81 88