Ona Skin

ONA SKIN

Ona young

Een perfecte cleansing- en boost behandeling, geschikt voor jongeren tot en met

18 jaar. Met korte massage en kennismaking met Cenzaa.

45 minuten - €36,50


Ona basic

Een unieke kennismakingsbehandeling waar wellness en huidverbetering hand in hand gaan. Dit is de ideale start op weg naar een perfecte huid. Van een geurreis tot huidanalyse en verzorging.

45 minuten - €44,00


Ona comfort

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen cleansing en well-being met het unieke systeem van Cenzaa. Een behandeling van ruim één uur, waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis.

70 minuten - €58,00


Ona relax

Wil je genieten van een behandeling waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, kies dan voor Ona relax. Gun jezelf de harmonie van oosterse verademing en mediteraanse componenten. Een herstellende en ontspannende behandeling met direct zichtbaar effect. Een unieke behandeling die zorgt voor complete ontspanning.

90 minuten - €70,00


Ona exclusive

Ona exclusive is een exclusieve en ontspannende serene wellness behandeling met doeltreffende effecten. Rijke producten met exceptionele werkstraffen zullen jouw huid intensief voeden. Verras jezelf met een op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten dankzij het revolutionaire PCN2 system.

105 minuten - €80,00Ona for men

Een mannenhuid verschilt sterk met die van de vrouw. De huid is doorgaans steviger, vetter en de talg productie is anders. Daarnaast heeft huid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor jouw huid. Dagelijkse verzorging met frisse, matterende, hydraterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid. Ontdek er alles over tijdens de speciale mannenbehandeling van Ona.

De behandeltijd en prijs is identiek aan de hierboven genoemende behandelingen.