Visagie

SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN EN VAN BUITEN!

Ben je tevreden met hoe je er uit ziet, dan vergroot dat jouw zelfvertrouwen. Voel je je prettig, dan straal je dat ook uit.

 

Een visagiste helpt innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in balans te brengen.

Meca Islamovic van Ona Schoonheidssalon in Cuijk begrijpt dat als geen ander. Zij heeft onlangs een opleiding tot visagiste afgerond en is daarmee een van de weinige gediplomeerde visagistes in het Land van Cuijk. Naast deze  opleiding heeft zij een masterclass bij Roberto  Dresia en bij IDUN Minerals, het merk waar ze ook mee werkt, gevolgd. Zij herkent huidtypen en weet hoe ze te behandelen. Meca is specialist in het aanbrengen van de juiste make-up. Ze weet welke kleuren het beste passen bij de huid en hoe de schoonheid van een gezicht het beste tot uitdrukking kan worden gebracht.

 

“Een visagiste is eigenlijk een mooimaker", vat Meca het belang van goede visagie samen. “Ik doe niets liever dan mensen mooi maken en zo hun schoonheid zichtbaar maken voor de buitenwereld. Daar haal ik mijn voldoening uit.”


Naast natuurlijke huidverzorging is het gebruiken van cosmetica producten, bij schoonheidssalon Ona, eveneens belangrijk. Vandaar dat Meca heeft gekozen voor  100% puur gezuiverde minerale make-up van het merk IDUN Minerals.

 

Wil je zelf ervaren wat het effect van visagie op uw welbevinden kan zijn, maak dan en afspraak met:

Meca Islamovic van Ona Schoonheidssalon.

Bel naar 06-41388188 of via mail info@onaschoonheidssalon.nl.