Over Meca

MECA


Meca Islamovic heeft haar opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd bij het gerenommeerde Instituut Penso in Nijmegen. Daarnaast is ze Cenzaa Huid Expert. Ze volgt nog steeds diverse trainingen, zodat ze altijd op de hoogte is van de laatste technieken.


Wat haar drijft?

"Ik vind het geweldig om iedere klant in de watten te leggen; bij mij in de stoel voelen ze zich een koning of koningin. Als je daarnaast met een behandeling een prachtig resultaat kunt behalen - waarbij de huid zichtbaar een boost heeft gekregen én de klant letterlijk en figuurlijk beter in zijn of haar vel zit - dan is dat echt de kroon op mijn werk. Daar doe ik dit voor. Daarom ben ik schoonheidsspecialiste geworden."


Waar staat Ona voor?

Klantvriendelijkheid is voor Islamovic een vanzelfsprekendheid. Het zit zelfs in de verklaring van de naam van deze nieuwe Cuijkse salon. Islamovic legt uit: "Ona is de Servisch-Kroatische vertaling van het woord 'zij'. Over 'ik' heb ik het nooit; al van jongs af aan denk ik aan anderen, sta ik graag voor mensen klaar. In mijn salon staat de klant dan ook altijd op de eerste plaats."